Ti Japim Paqen Botes !

October 11, 2018
Stop Luftes ne Bote !
Stop Luftes dhe Varferise ne Bote,duani njeri-tjetrin,sepse kjo jete qe po jetoni...eshte thjeshte nje pasazhe per nje jete me te mire ne AMSHIM ! JESUS CHRIST